hoe snel resultaat krachttraining vrouwen

Hoe snel krijg je resultaat met krachttraining voor vrouwen? Krachttraining is niet alleen geschikt voor mannen zoals al eerder gezegd, ook voor vrouwen is het goed om aan krachttraining te doen. Maar de vraag hoe snel resultaat bij krachttraining bij vrouwen word dan vaak gesteld. Je wilt natuurlijk graag weten wanneer je de eerste resultaten kunt zien, vooral als je er net pas mee begint en bezig bent.

na 1 maand al resultaten met krachttraining

Helaas zal je niet op de een op andere dag resultaten zien van jouw krachttraining. Telkens wanneer jij sport maak jij je spieren en lichaam een stukje sterker. Dit kost helaas veel tijd. Het kost de spieren veel tijd om de spiercellen te herstellen en groter te maken. Toch zou je na ongeveer een maand wel al resultaten moeten zien. Eindelijk kan je verschil zien waar jij hard voor hebt gewerkt. Na 1 maand zal je vetpercentage wat lager zijn geworden, indien je goede voeding hebt gegeten. Hierdoor zullen de spieren meer zichtbaar worden. En ook zou je na 1 maand moeten zien dat de spieren groter zijn geworden. Deze combinatie zal een goede resultaat moeten laten zien na 1 maand.

Je zult vooral lichamelijk voelen dat je sterker word. Je zult steeds meer merken dat je krachtiger word bij de krachtoefeningen. Je zult meer gewicht kunnen tillen en meer herhalingen kunnen doen. Dit is natuurlijk erg motiverend. Het zal je de energie geven om door te gaan.

Probeer niet te vaak op de weegschaal te staan, maar probeer zoveel mogelijk in de spiegel te kijken. Vaak zie je in de spiegel meer resultaten dan op de weegschaal.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *